A Mészáros Borház borai már a pincénkben
Chardonnay 2011
Üde, friss, intenzív gyümölcsösséggel bíró könnyed bor - tele a szőlőből származó elsődleges, könnyed illat- és ízjegyekkel.
Pinot Noir Rosé 2011
Illata határozott, tiszta és intenzív, benne sok gyümölcs és elegancia, ízében friss, kifejezetten üdítő hatású. Remek savakkal és díszítő ízekkel bír, gazdag íz és illatvilága jó kísérője könnyű ételeknek és baráti beszélgetéseknek egyaránt. Fogyasztását 10-12 C-on ajánljuk.
Bubi Rosé 2011
Pinot Noir szőlőből készült gyöngyözőbor - könnyűre, üdére, gyümölcsösre komponálva.
Bodzási kékfrankos válogatás 2009
Nevét a bor a Bodzási Dűlőről kapta, amely Szekszárd egyik legszebb déli dűlője. A dűlő jellegzetessége az idős szőlőtőkék és a vörös agyagos talaj,mely különleges ásványosságot ad ennek a bornak. Nagy gondossággal termelt szőlőből készült, 2 éves tölgyfahordós érleléssel. Sötét rubinvörös szín, illatában aszalt szilva, szilvalekvár. Érett taninnal és lekerekedett savaival komplex ízhatású bor, melyet aszalt szilva és szeder íz díszit.
Hidaspetre Cabernet franc válogatás 2009
Nevét a Hidaspetre dűlőről kapta, mely Szekszárd egyik legjobb dűlője, dél-keleti fekvésű, talaja kötött agyagos, mészköves. Sötét vörös színű, illatában aszalt szilva, vörös húsú erdei gyümölcsök, tölgyfahordós érlelésnek köszönhető enyhe vanília, fahéj, ízében kerek gyümölcsös, határozott vonalú, lecsengése hosszú, fűszeres. Nagyon kedves, testes, telt vörösbor.
Bikavér válogatás 2009
Bíbor színű bor, illata elegáns, aszalt gyümölcsök és érlelési aromák jellemzik, ízében barátságos savak, telt hosszú ízek és fűszeresség, lecsengésében zamatos, hosszan érezhető a gyümölcsösség. 2010. évben Szekszárd Város bora lett.
Merlot válogatás 2007
A Merlot fajta gyümölcsössége, színessége jellemzi ezt a bort. Az évjárat hatására igen komplex az ízvilága. Koncentrált savak, szép lágy tanninok és elegáns hordóhasználat határozza meg karakterét. Egyértelműen visszaköszönnek a borban a szekszárdi terroir jegyek.